top of page
shutterstock_1056341591_edited.jpg

IN FASES WERKEN NAAR DE OPLEVERING

FASE 1

Design 

Na akkoord van de offerte starten wij het design traject. Dit houd in dat wij beginnen met grove schetsen in verband met het indeling op basis van de wens. Nadat de schetsen in overleg met u zijn bijgestuurd maken wij definitieve tekeningen.

Design  ​ Na akkoord van de offerte starten wij het design traject. Dit houd in dat wij beginnen met grove schetsen in verband met het indeling op basis van de wens. Nadat de schetsen in overleg met u zijn bijgestuurd maken wij definitieve tekeningen.

FASE 2

Productie 

Na akkoord op de definitieve tekeningen starten wij met de productie. Dit houd in dat wij materialen bestellen en starten met het snij en laswerk voor de nodige aanpassingen. Wanneer het grove werk is verricht zal het isoleren en installeren van de benodigde componenten volgen. De unit wordt met zorg afgewerkt tot het eindproduct.

Productie  ​ Na akkoord op de definitieve tekeningen starten wij met de productie. Dit houd in dat wij materialen bestellen en starten met het snij en laswerk voor de nodige aanpassingen. Wanneer het grove werk is verricht zal het isoleren en installeren van de benodigde componenten volgen. De unit wordt met zorg afgewerkt tot het eindproduct.

FASE 3

Plaatsing & oplevering 

Wanneer de unit transport gereed is zal de afleverdatum & tijd in overleg gepland worden. Voordat de unit op transport gaat is er in de meeste gevallen een locatie bezoek nodig om te zorgen dat we tijdens de oplevering geen verrassingen tegenkomen.

Plaatsing & oplevering  ​ Wanneer de unit transport gereed is zal de afleverdatum & tijd in overleg gepland worden. Voordat de unit op transport gaat is er in de meeste gevallen een locatie bezoek nodig om te zorgen dat we tijdens de oplevering geen verrassingen tegenkomen.

Bekijk onze voorwaarden, hierin staan een hoop

antwoorden op uw vragen.

Heeft u vragen ?

Neem gerust contact met ons op want wij denken graag met u mee. Mail uw vragen naar verkoop@loods121.com of bel het volgende nummer: 010-7866115

bottom of page